Wachtwoord vergeten?

Nieuws archief

23 feb 2015 All-Round Quiz op 14 maart e.k

Zaterdag 14 maart e.k. organiseren we onze jaarlijkse quiz in onze zaal. Start om 20u. Maximum 6 deelnemers per ploeg. Deelnamekosten zijn 15 euro per ploeg. Schrijf snel in via info@turnkringrelax.be want de plaatsen zijn beperkt.


07 nov 2014 Onze vereniging ondertekent de 'Panathlonverklaring' voor ethiek in de sport

De Panathlonverklaring over ethiek in de jeugdsport is een belangrijk charter rond de rechten van het kind in de sport. Alle kinderen hebben het recht sport te beoefenen, zich te vermaken en te spelen, in een gezonde omgeving te leven, waardig behandeld te worden. Ook met turnkring Relax besteden we hieraan veel aandacht. Daarom ondertekenden we deze verklaring die u integraal hieronder kan lezen.


18 sep 2014 Ruil- en pasavond nieuwe trainingsvesten en verkoop tweedehandsmaillots

Vrijdag 3 oktober vanaf 20u organiseren wij een pas- en bestelavond voor onze clubtrainingsvesten in ons clubhuis. Ook bieden wij de mogelijkheid om tweedehands clubmaillots te verkopen. U bepaalt als verkoper zelf de prijs. Het aanbod is uiteraard afhankelijk van het aantal aanwezige verkopers.


05 sep 2014 Welkom iedereen !

Na een welverdiende vakantie heten wij iedereen van harte welkom in onze turnkring. Wij zijn blij om zoveel nieuwe gezichten te zien. Veel turnplezier !


10 jul 2014 Prettige vakantie !

Wij wensen alle leden en hun familie een prettige vakantie. Wij hopen iedereen terug te zien bij de start van ons nieuw turnseizoen vanaf maandag 1 september.


Artikel 11 tot 15 van 123

< Vorige

1

2

3

4

5

6

7

Volgende >