Wachtwoord vergeten?

Nieuws archief

31 mei 2015 Proficiat Jano !

Jano Schippers is 2de geworden op het Vlaams kampioenschap C-niveau tumbling. 


26 mei 2015 Sinksen was weer top

We kunnen weer de balans maken van een geslaagd sinksenweekend. Een demo op zaterdag, de pannenkoekenslag op zondag en op maandag even iets komen drinken en/of eten in onze turnzaal nadat je je hebt suf gekocht op de jaarmarkt...het kon allemaal. Bedankt aan alle bezoekers voor de steun en superhard bedankt aan alle medewerkers...jullie zijn top.


23 feb 2015 All-Round Quiz op 14 maart e.k

Zaterdag 14 maart e.k. organiseren we onze jaarlijkse quiz in onze zaal. Start om 20u. Maximum 6 deelnemers per ploeg. Deelnamekosten zijn 15 euro per ploeg. Schrijf snel in via info@turnkringrelax.be want de plaatsen zijn beperkt.


07 nov 2014 Onze vereniging ondertekent de 'Panathlonverklaring' voor ethiek in de sport

De Panathlonverklaring over ethiek in de jeugdsport is een belangrijk charter rond de rechten van het kind in de sport. Alle kinderen hebben het recht sport te beoefenen, zich te vermaken en te spelen, in een gezonde omgeving te leven, waardig behandeld te worden. Ook met turnkring Relax besteden we hieraan veel aandacht. Daarom ondertekenden we deze verklaring die u integraal hieronder kan lezen.


18 sep 2014 Ruil- en pasavond nieuwe trainingsvesten en verkoop tweedehandsmaillots

Vrijdag 3 oktober vanaf 20u organiseren wij een pas- en bestelavond voor onze clubtrainingsvesten in ons clubhuis. Ook bieden wij de mogelijkheid om tweedehands clubmaillots te verkopen. U bepaalt als verkoper zelf de prijs. Het aanbod is uiteraard afhankelijk van het aantal aanwezige verkopers.


Artikel 11 tot 15 van 125

< Vorige

1

2

3

4

5

6

7

Volgende >