Wachtwoord vergeten?

Please enter your username or email address. Instructions for resetting the password will be immediately emailed to you.
Reset Password

Terug naar het login formulier 

Nieuws archief

28 nov 2016 Sint op bezoek bij onze kleuters

In afwachting van zijn komst tijdens ons sinterklaasfeest, bracht de Sint al een bezoek aan onze kleuterafdeling. De foto's vind je hier.


21 okt 2016 Mosselsouper op zaterdag 19 november

Op zaterdag 19 november bieden wij weer overheerlijke mosselen aan. U krijgt voor 20 € een aperitief, mosselen à volonté en dessert. Als alternatief serveren wij vol-au-vent aan 15 €. Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen en terug te bezorgen. Mailen kan naar info@turnkringrelax.be. Wees snel, de plaatsen zijn beperkt.


25 apr 2016 Jano Schippers 3e op Vlaams kampioenschap

Jano Schippers eindigde op het Vlaams kampioenschap tumbling voorbije weekend als 3e en bracht een bronzen medaille mee naar huis. Proficiat Jano met de behaalde plaats.


21 apr 2016 Pinksterweekend met turndemonstratie van 14 t.e.m 16 mei e.k

Tijdens het pinksterweekend van 14 t.e.m. 16 mei serveert turnkring Relax u een hapje en een drankje in en rond de turnzaal in het gemeentepark. Op zaterdag 14 mei is er vanaf 14u een turndemonstratie op het plein in het park. Bijna alle aangeboden disciplines van de turnsport komen aan bod. Kom langs en steun onze vereniging.


23 mrt 2016 Jano Schippers geselecteerd voor Vlaams kampioenschap tumbling

Jano Schippers heeft zijn selectie beet voor de Vlaamse kampioenschappen tumbling in Schelle op 23 en 24 april e.k. Wij wensen hem proficiat en veel succes.


Artikel 1 tot 5 van 127

1

2

3

4

5

6

7

Volgende >