Wachtwoord vergeten?

Please enter your username or email address. Instructions for resetting the password will be immediately emailed to you.
Reset Password

Terug naar het login formulier 

Nieuws archief

25 apr 2016 Jano Schippers 3e op Vlaams kampioenschap

Jano Schippers eindigde op het Vlaams kampioenschap tumbling voorbije weekend als 3e en bracht een bronzen medaille mee naar huis. Proficiat Jano met de behaalde plaats.


21 apr 2016 Pinksterweekend met turndemonstratie van 14 t.e.m 16 mei e.k

Tijdens het pinksterweekend van 14 t.e.m. 16 mei serveert turnkring Relax u een hapje en een drankje in en rond de turnzaal in het gemeentepark. Op zaterdag 14 mei is er vanaf 14u een turndemonstratie op het plein in het park. Bijna alle aangeboden disciplines van de turnsport komen aan bod. Kom langs en steun onze vereniging.


23 mrt 2016 Jano Schippers geselecteerd voor Vlaams kampioenschap tumbling

Jano Schippers heeft zijn selectie beet voor de Vlaamse kampioenschappen tumbling in Schelle op 23 en 24 april e.k. Wij wensen hem proficiat en veel succes.


19 jan 2016 HairMania sponsort turnkring Relax

Kapsalon 'HairMania' uit Wommelgem sponsort onze vereniging. Els Bettingers verwelkomt u graag op afspraak op de Ternesselei 222 in Wommelgem. Voor afspraak even bellen op 0492/92.87.87. Wij danken Els voor het vertrouwen.


13 nov 2015 Nominatie voor clubhart van turnkring Relax: Grace Peeters

Onze vereniging doet mee met het 'grootste clubhart', een actie van de Gazet van Antwerpen. Wij nomineren Grace, tijdens de weekdagen een vaste waarde achter de toog, een luisterend oor voor iedereen, een ongelooflijke hulp bij activiteiten en een super meter voor onze acro afdeling.

Stem en misschien vallen wij wel in de prijzen. Stemmen kan nog tot 22/11 via http://www.gva.be/clubhart

Geef bij 'Zoeken op clubnaam' Relax Borsbeek en ga verder. Breng je stem uit op Grace .....zeker doen !!

BEDANKT GRACE VOOR DE INZET…..

Het bestuur dankt uiteraard...


Artikel 1 tot 5 van 125

1

2

3

4

5

6

7

Volgende >