Wachtwoord vergeten?

Nieuws archief

17 aug 2021 Start turnseizoen 2021-2022

We tellen met zijn allen af naar wat we hopen een normaal turnseizoen.

De week van 13 september staat onze leiding weer voor jullie klaar.

Toch blijven we, moest dit nodig zijn, de...


20 feb 2021 API -project

Geachte ouders en gymnasten.

Naar aanleiding van de “week tegen pesten”, die ondertussen al achter ons ligt, willen we even melden dat we ook in onze vereniging erg bezig zijn met het welzijn van onze kinderen.

De gym federatie heeft dan ook een tijdje geleden het “API ”-project opgestart waar wij...


16 aug 2020 Belangrijke informatie inzake opstart turnseizoen

Beste leden, niet-leden, sympathisanten,


Uitzonderlijke omstandigheden vragen uitzonderlijke maatregelen. Gezien de onzekere periode in coronatijd en om onze vereniging de kans te geven om op een veilige manier op te starten, heeft het bestuur beslist om de effectieve opstart van het seizoen te verplaatsen naar 28/9 e.k. Vanaf 7/9 zullen er 2 inschrijvingsweken plaats vinden. Eén persoon kan, met respect voor de social distancing en met mondmasker zichzelf of zijn/haar kind inschrijven. Deze data zijn 8/9, 10/9, 15/9 en 17/9 telkens van 18.30u tot 20.30u in onze zaal. Medewerkers van...


04 sep 2019 TV scherm clubhuis

Wij doen ons best om onze leden zo goed mogelijk te informeren. In dit kader hebben wij een TV scherm geïnstalleerd in ons clubhuis. Neem af en toe de tijd om eens te kijken. U vindt er allerhande nuttige informatie aangaande o.a. komende activiteiten.


08 feb 2018 Onze vereniging overschrijdt de kaap van de 200 leden

Onze vereniging heeft de kaap van 200 leden overschreden. Dit maakt ons bij één van de grootste sportverenigingen van Borsbeek. Bedankt iedereen voor het vertrouwen. Wij doen er alles aan om onze leden een aangename naschoolse sportactiviteit te bezorgen.


Artikel 1 tot 5 van 7

1

2

Volgende >