Wachtwoord vergeten?

Nieuws detail
16 aug 2020 09:28 Leeftijd: 4 Jaar

Belangrijke informatie inzake opstart turnseizoen

Door: Dave Baert

Beste leden, niet-leden, sympathisanten,


Uitzonderlijke omstandigheden vragen uitzonderlijke maatregelen. Gezien de onzekere periode in coronatijd en om onze vereniging de kans te geven om op een veilige manier op te starten, heeft het bestuur beslist om de effectieve opstart van het seizoen te verplaatsen naar 28/9 e.k. Vanaf 7/9 zullen er 2 inschrijvingsweken plaats vinden. Eén persoon kan, met respect voor de social distancing en met mondmasker zichzelf of zijn/haar kind inschrijven. Deze data zijn 8/9, 10/9, 15/9 en 17/9 telkens van 18.30u tot 20.30u in onze zaal. Medewerkers van Relax zullen alles in goede banen leiden.
OPGELET: Inschrijven is verplicht voor iedereen, ook zij die vorig(e) seizoen(en) reeds lid waren. Zo kunnen wij aan de hand van de ingeschreven aantal leden turnbubbels opstellen moest de situatie op dat moment daarom vragen. Voor ons is dit allemaal nieuw en veiligheid voor de gymnasten is prioriteit. Bij de inschrijvingen ontvangt u specifieke richtlijnen en papieren voor de enigszins andere opstart van het seizoen.
Wij hopen alvast op uw medewerking. Samen komen we er door en kunnen we iedereen een leuk, sportief maar vooral veilig turnseizoen aanbieden.
Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren.


Met sportieve groeten,


Het bestuur van Turnkring Relax