Wachtwoord vergeten?

Nieuws detail
14 mrt 2018 09:51 Leeftijd: 2 Jaar

Gymstarsdag op 9 en 11 maart

Door: Sigrid Van Goethem

Het weekend van 9 en 11 maart hebben we voor de eerste keer onze gymstars geƫvalueerd. Het was best spannend, maar op enkele beginnersfoutjes na zijn we best tevreden over het resultaat. We hopen uiteraard dat onze deelnemers en hun ouders dat ook zijn!
Op vrijdag zijn we begonnen met de kleuters. Al rollend en springend hebben zij allemaal hun brevet gehaald. 
Daarna waren onze acro-gymnasten aan de beurt. Het was allemaal best wel spannend, omdat er nu toch ook nieuwsgierige ouders aanwezig waren om te supporteren. Iedereen heeft zijn best gedaan, en uit de resultaten zijn nog werkpuntjes gehaald om de delen nog te verbeteren. Toch heeft iedereen reden te over om fier te zijn op zijn behaalde resultaat!

Na een dagje rust was het zondag tijd voor het grote werk. 40 deelnemers verspreid over verschillende ploegen turnden op balk, grond, mini trampoline, plint en barre naar hun eigen niveau om op die manier hun diploma te kunnen halen. Er is veel geoefend op voorhand, en er zal nog veel geoefend moeten worden in de komende lessen, maar er zijn toch al positieve evoluties zichtbaar. We blijven inzetten op het goed en correct uitvoeren van bewegingen, omdat we dit zeer belangrijk vinden.

We willen graag iedereen die aanwezig was nogmaals hartelijk bedanken! Het was fijn dat jullie erbij waren en hopen dat we jullie binnen 2 jaar opnieuw mogen verwelkomen op de volgende editie. Ook dank aan de trainers en alle helpende handen voor het jureren, het klaarzetten van de ploegen en het in goede banen leiden van deze dag.

Ook super bedankt aan Gymbo om ons die dagen een bezoek te brengen.