Wachtwoord vergeten?

Please enter your username or email address. Instructions for resetting the password will be immediately emailed to you.
Reset Password

Terug naar het login formulier 

Nieuws

04 sep 2019 TV scherm clubhuis

Wij doen ons best om onze leden zo goed mogelijk te informeren. In dit kader hebben wij een TV scherm geïnstalleerd in ons clubhuis. Neem af en toe de tijd om eens te kijken. U vindt er allerhande nuttige informatie aangaande o.a. komende activiteiten.


28 jul 2019 Start nieuw turnseizoen op maandag 2 september

Op maandag 2 september vliegen we er weer in voor een nieuw seizoen. Wij hopen alle leden opnieuw terug te zien. Breng gerust vriendjes en vriendinnetjes mee. Samen turnen is altijd veel leuker. Tot dan ! 


10 sep 2018 Het startschot is gegeven....

We zijn een weekje terug gestart met de turnlessen. Het is leuk om zoveel oude en nieuwe gezichten te zien. Breng vooral ook vriendjes en/of vriendinnetjes mee.


25 mei 2018 Pinkserweekend

Tijdens het Pinksterweekend gonsde het weer van de bedrijvigheid in en rond de turnzaal. Op zondag hadden we onder een stralende zon onze demo en maandag kon iedereen bij ons terecht voor een hapje en een drankje. Bedankt aan alle gymnasten voor hun deelname aan de demo en aan alle aanwezigen voor hun interesse.


01 jan 1970 All round quiz op 17 maart - schrijf nu in !!

Op zaterdag 17 maart organieren we onze jaarijse all-round quiz. We starten om 20u. Voor inschrijving klik hier. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt.