Wachtwoord vergeten?

Inschrijven

Er kan steeds ingeschreven worden ongeacht de periode. Voor een volledig turnjaar betaalt de gymnast 100 euro. Gymnasten die turnen in de tumbling- en/of acro afdeling betalen 2 euro per maand extra. Voor inschrijvingen vanaf 1 januari wordt het inschrijvingsgeld berekent op basis van de nog resterende turnmaanden (zie informatie - nieuw lid).

Bij inschrijving ontvangt de gymnast een wit inschrijvingsformulier en een overschrijving. Het wit formulier dient zo snel mogelijk volledig ingevuld terug bezorgd te worden aan de meter of peter van de ploeg. Persoonlijke gegevens hierop worden enkel gebruikt voor interne doeleinden en voor inschrijving bij de gymnastiekfederatie en worden niet aan derden verspreid. De overschrijving dient binnen gebracht te worden bij uw bankinstelling. Gelieve hierop zeker als referentie de naam en de afdeling van de gymnast te vermelden.

Wij staan toe dat er enkele malen (maximaal 2 lessen) kan geprobeerd worden alvorens over te gaan tot betaling van het lidgeld. Wij willen er wel op drukken dat tijdens deze 'probeerlessen' de gymnast NIET verzekerd is !

Indien het lidgeld niet betaald wordt kan de gymnast de toegang tot de turnzaal ontzegd worden.

Pas als het wit inschrijvingsformulier in ons bezit en het lidgeld gestort is, is de gymnast ingeschreven en ontvangt hij/zij een lidkaart. Deze lidkaart geeft toegangsvermindering bij activiteiten van de gymfederatie en gratis toegang bij activiteiten van onze vereniging. Indien het wit formulier of de betaling niet in orde is, is de gymnast niet ingeschreven en dus ook NIET verzekerd.

Bij inschrijving verklaart de gymnast, of indien nog niet meerderjarig, de ouder, zich akkoord met het huishoudelijk reglement

 

Voor meer informatie kan u terecht op het nummer van onze vereniging 03/321.05.85 (enkel tijdens de lesuren) of op info@turnkringrelax.be